Meerdaagse reis

12-daagse ZOMAAR reis … dwars door Italië 

 

Op donderdag 2 mei vertrekken wij om 07u00 (laden vanaf  06u30) vanaf het Koning Boudewijn plein in Sint-Agatha-Berchemen rijden

 over Metz en Bazel naar Grandate, Como, om er in het ‘Hotel Ibis Como’ te verblijven in halfpension.

Op 3 mei brengen wij een bezoek aan Ravenna en verblijven deels in ‘Hotel New Bristol ***’ en deels in ‘B&B Il Battello’ in Cesenatico,

waar wij ’s avonds gezellig gaan dineren langs het kanaal.

Op 4 mei keren wij even op terug voor een bezoek van de Abdij van Pomposa en Comacchio, daarna rijden wij langs de Adriatische kust naar Pescara,.

Daar het ‘Hotel Plaza****’ ’in het centrum van de stad gelegen is en slechts B&B biedt, laten we het avondmaal vrij vermits er voldoende restaurants in de directe nabijheid zijn.

Op 5 mei wordt een dagje op het schiereiland Gargano met Vieste en Siponto.. Verblijf in ‘Regiohotel Manfredi****’ in halfpension.

Op 6 mei bezoeken wij Monte Sant’Angelo en de Sassi di Matera, om te belanden in de ‘Tenuta Moreno****’ Mesagne, waar wij 3 nachten verblijven in halfpension

Van hieruit verkennen wij:  

 op 7 mei Alberobello, Locorotondo  en Martina Franca,

op 8 mei Lecce, de Lago de Bauxite en Brindisi.

Op 9 mei maken wij een wandeling in Bari en bezoeken het Palazzo Reale di Caserta, wij verblijven in ‘Hotel Lemi****’ in Torrecuso, in halfpension.

Op 10 mei gaat onze tocht verder via de Cascata delle Marmore, en Perugia, wij verblijven er aan het Trasimeense meer in ‘Hotel Torricella***’ in halfpension.

Op 11 mei trekken wij naar de marmergroeven van Carrara en La Spezia.

Hier zullen de deelnemers over diverse hotels en B&B in de nabijheid van het station verblijven.

Zodoende kunnen wij naar keuze een restaurantje opzoeken in een van de gezellige dorpjes van de ’Cinque Terre’ (vrij avondmaal).

Op 12 mei vangen wij de terugweg aan met tussenstop in Turijn en overnachten in ‘Hotel Kyriad***’ Chambéry met diner in de buurt. (Halfpension).

Op 13 mei gaat de reis verder naar Brussel en bezoeken wij eens te meer, onze gastvrije wijnbouwer 'Louis Robin' in Chichée, degustatie van de Chablis wijnen en lunch 'Produits du terroir'

 

De richtprijs in dubbelkamer is vastgesteld op € 1550,00 / Single toeslag € 330,00.

Omvat de reis per luxe touringcar, fooi chauffeur, diverse bezoeken, allerlei steden- en verblijf belastingen,

verblijf in de diverse hotels in B&B of halfpension.

 

Wij gaan tot maximum 46 personen

Kandidaten moeten zich eerst aanmelden om de beschikbaarheid na te gaan.

Bij bevestiging betalen zij een voorschot van € 700,00 p.p. op rekening BE61 9799 7377 4517 van West-In, 1082 Brussel,


 
info.zomaar@gmail.com