Musical VERDAAGD naar

Zondag 07 november 2021
13u30 vertrek vanaf Hunderenveld 1, 1082 Brussel.

Side Show! door Belcanto,
om 15u00 in de stadschouwburg van Sint-Niklaas.

Iedereen heeft een talent, zo ook de freaks in Side Show in de jaren ’20 in Engeland.
Met name een Siamese tweeling die kan zingen en tapdansen.


Maar zoals in elk verhaal gaat niet alles van een leien dakje. Belcanto Sint-Niklaas brengt het waargebeurde, intrigerende en bijzondere verhaal voor het eerst in België tot leven. Een Siamese tweeling in de jaren ’20, Daisy en Violet Hilton, staat samen met andere ‘freaks’ in de Side Show, een voorstelling waar het publiek kan kijken naar God’s vreemste creaties. Het is een hechte groep mensen met ieder een eigen talent. De groep staat onder leiding van ‘Sir’.

Daisy en Violet zijn verbonden met hun lichamen aan hun heupen en billen en hebben talent voor zingen en dansen, welke wordt opgemerkt door de talentenscout Terry Connor en zijn talentvolle sidekick Buddy Foster. Daarnaast bloeien er romantische gevoelens op welke, terecht, verwarrend zijn. Als Terry en Buddy de meisjes mee willen nemen naar hun show stuiten ze op weerstand van Sir, maar de meisjes zijn de onderdrukking zat.

Uiteindelijk gaan Daisy en Violet hun volgende avontuur tegemoet et Terry, Buddy en hun aloude vriend, uit de groep freaks van de Side Show, Jake.


Deelnameprijs wordt later meegedeeld!