Het Musical - spektakel '1830'
 

Zaterdag 21 augustus 2021


Musical 1830 op het domein van het Kasteel de Merode in Westerlo.
Na drie succesvolle m
usicalproducties: Marie-Antoinette, Albert 1 en Rubens is Historalia klaar voor een nieuwe uitdaging en ontdek je tijdens 1830 het volledige kasteeldomein. We spelen namelijk op drie locaties die op wandelafstand van elkaar liggen. Voor de pauze kom je in twee verschillende theaters terecht: het Belgisch theater en het Hollands theater. In beide tenten ontdek je het verhaal van de Belgische revolutie die Brussel en omstreken in rep en roer zette vanuit beide perspectieven. Na de pauze komt het volledige publiek samen in een overdekte tribune voor een bombastische en indrukwekkende apotheose.

Zomaarabonnees nemen deel aan de voorstelling met Centrale plaatsen in de tribunes,
kussentje op de stoelen, dekentje in de apotheose-tribune, programmaboekje, 3 drankjes p.p. in luxezone foyer.

Extra drankjetons zijn eveneens te koop ter plekke.

TICKET AANBOD EXCLUSIEF VOOR ZOMAAR ABONNEES
enkel met eigen vervoer op zaterdag 21 augustus 2021

Historalia heeft officieel groen licht om haar voorstelling te organiseren. Zij zullen alles in het werk stellen om je een veilige ervaring te bieden tijdens je bezoek aan 1830 en zullen rekening houden met alle geldende maatregelen. Het mondmasker is verplicht op het volledige terrein van Kasteel de Merode. Er wordt altijd sociale afstand voorzien, zowel in de Belgische als Hollandse pop-up theaters als op de openlucht tribune van de apotheose. In de foyer (horeca tenten) mag het mondmasker afgezet worden wanneer je aan tafel zit. Er kan op het domein enkel betaald worden met Bancontact.
De voorstelling bestaat uit drie delen: de twee eerste delen beleef je vanuit twee afzonderlijke pop-up theaters. Na de pauze beleef je de spectaculaire apotheose op een derde locatie met de façade van het kasteel als decor. Je zal overdonderd worden door een meeslepend verhaal en een fantastische cast. Niemand minder dan Lucas Van den Eynde, Ruben van Keer, Keoni Blockx, Leendert De Vis, Nele Goossens en Liesbeth Roose zullen zowel historische als fictieve personages tot leven brengen.
De regie en het script is in handen van Luc Stevens. Componist Sam Gevers tovert voor deze productie een frisse pop- en R&B-sound uit zijn hoed dat haarfijn te horen zal zijn via koptelefoons. Florian Boutonnier brengt in zijn prachtige choreografieën 1830 tot leven met een fantastisch dansensemble. De voorstelling zal bol staan van spectaculaire en levensechte scènes met showpaarden en professionele stuntmensen.

West-In heeft tickets ter beschikking voor de voorstelling van
zaterdag 21 augustus 2021
Kasteel de Merode.

18u00: deuren van het domein gaan open
20u00 stipt: start voorstelling (in Theater Holland of Theater België)
20u40: wisselen van tent (naar Theater Holland of Theater België)
21u35: pauze
22u15: aanvang apotheose in openlucht (overdekte tribune)
ca. 23u00: einde voorstelling

Luxeticket € 55,00* i.p.v. 65,95 met eigen vervoer.
Centrale plaatsen in de tribunes, kussentje op de stoelen, dekentje voorzien in de apotheosentribune, programmaboekje, 3 drankjes p.p. in luxezone in de foyer, aparte parking. Mogelijkheid om gebruik te maken van golf carts indien u moeilijk te been bent.

Indien je belangstelling hebt kunt u zich aanmelden
met opgave van het aantal personen van je bubbel!

Last updated on 14 juli 2022 14:09